Werken als verpleegkundige bij Bergman Clinics

Zorg voor tevreden cliënten

Voor jou als verpleegkundige is het werken in een focuskliniek als Bergman Clinics misschien wel even wennen. In positieve zin natuurlijk, want als verpleegkundige werk je in kleine teams en verpleeg je cliënten waarbij persoonlijk contact écht telt. Zo geef jij cliënten het gevoel dat ze in goede handen zijn bij Bergman Clinics.

Betrokken en uniek

Door de specialistische zorg die we als focuskliniek verlenen, zijn we als medisch team uitstekend in staat om onze cliënten hoogwaardige zorg te bieden. Als verpleegkundige bij Bergman Clinics stel je de cliënt centraal, ken je de impact van een behandeling en verleen je de zorg die daarbij past. Elke cliënt heeft een vaste verpleegkundige, waardoor jij betrokken bent bij het moment van de intake met de cliënt tot en met het vertrek van de cliënt uit onze kliniek.

Julia en Lisa vertellen je in het onderstaande filmpje graag meer over het werken bij Bergman Clinics in de functie 'Verpleegkundige' in onze kliniek in Naarden, gespecialiseerd in bewegingszorg! Meer informatie over de divisie |BEWEGEN is terug te vinden onder 'Divisies' op de homepagina. 


Een gelukkige verpleegkundige

Hoewel onze zorg specialistisch is, hebben we een breed zorgaanbod waarvoor jij kan werken als verpleegkundige. Bij Bergman Clinics richten we ons onder meer op Bewegingszorg, Inwendige Zorg, Vrouwenzorg, Uiterlijk en Huidzorg en Oogzorg. Binnen dit brede zorgaanbod maken onze  verplegers en verpleegsters het verschil  in de zorgbeleving van onze cliënten. Daarnaast hebben wij onze eigen Bergman Academy waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Bekijk direct onze vacatures voor verpleegkundigen onderaan deze pagina.