Over ons

Focus, Aandacht, Resultaat


Met het samengaan van NL Healthcare Clinics met de labels Medinova, Nedspine, Orthopedium, Oogziekenhuis Zonnestraal en Huidziekenhuis Dermicis heeft Bergman Clinics een uitbreiding gerealiseerd in specialistische zorg, met 1700 deskundige medewerkers voorzien van uitstekende medische kennis en het ontstaan van ruim 50 locaties van Bergman Clinics in Nederland.

Zo kunnen we zorg leveren zoals we dat voor ogen hebben voor onze patiënten. Korte wachttijden, focus op aandoeningen en behandelingen en het gewenst resultaat. Door op zoek te gaan naar innovaties op hun focusgebied, teams te voorzien van excellente apparatuur en middelen voor de specifieke behandelingen en vooral door zich iedere dag volledig in te zetten voor het beste resultaat.

 

 

Dátgene doen waar jouw hart ligt

Werken bij Bergman Clinics is anders dan werken in het ziekenhuis. Wij zijn een ambitieuze organisatie, hebben geen lange wachtlijsten en richten ons als focuskliniek op specialistische zorg in een kleinschalige setting met persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Onze cliënten hebben een laag risicoprofiel en kunnen vaak na een dagopname alweer naar huis. Werken in de zorg, met een eigen visie op zorgverlening en een andere aanpak.

Uitblinken binnen de specialistische zorg

Uitblinken in wat je doet. Bij Bergman Clinics hebben we specialisten in huis die zich volledig kunnen focussen op hun expertise. Geen zorgverleners die breed inzetbaar zijn, maar échte specialisten die dankzij veel ervaring precies weten wat de cliënt nodig heeft. Momenteel zijn er ruim 50 klinieken verspreid over heel Nederland waar je als medisch specialist, verpleegkunidge, anesthesiemedewerker of operatieassistent aan de slag kunt. Wil je meer weten over de zorg die wij aanbieden? Kijk dan op bergmanclinics.nl.