Over ons

Focus, Aandacht, Resultaat

Ons belangrijkste doel? Medische problemen verhelpen bij onze cliënten, zodat zij een vitaal leven kunnen leiden. Daarbij zijn we steeds op zoek naar vernieuwende inzichten en de beste werkwijze om onze zorg beter te maken. We streven ernaar de beste te zijn!

We geloven dat we groeien door de beste mogelijk zorg te leveren op een efficiënte manier. Dat we ons kunnen onderscheiden van andere zorgaanbieders door de cliënt echt op de eerste plaats te zetten. Door persoonlijke aandacht voor onze cliënten te hebben, een welkom gevoel te geven en uitstekende service te bieden.

Natuurlijk zijn kennis en kunde belangrijk binnen onze organisatie, maar persoonlijkheid en het vermogen goed samen te werken is zeker even belangrijk als het gaat om wie we aannemen. Onze teams zijn namelijk hecht en gevormd rond één expertise (Bewegen | Ogen | Huid&Vaten | Vrouw | Maag&Darm | Hart | Uiterlijk). We stellen duidelijke doelen en focussen met elkaar op het beste resultaat.

Hoewel Bergman Clinics een grote organisatie is met ruim 2.000 medewerkers is, is de dagelijkse werkvloer voor de meesten toch een kleinschalige (focus)kliniek. We geven onze mensen graag vrijheid en zelfstandigheid in hun functie, houden de lijnen kort en de organisatie plat. Op deze manier haalt iedereen het beste uit zichzelf, waardoor wij medische zorg van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Zo kunnen we toonaangevend, vernieuwend en succesvol zijn in het zorglandschap. “Wij maken de medische zorg elke dag beter”.

 

 

Dátgene doen waar jouw hart ligt

Binnen onze kleinschalige klinieken bestaat hiërarchie vooral op papier. De lijnen zijn kort en iedereen is benaderbaar. Iedereen werkt immers vanuit zijn eigen specialisme, sámen aan hetzelfde resultaat: een tevreden cliënt. Jij hebt dan ook écht aandacht voor de cliënt. Op deze manier leveren we efficiënte zorg, zijn onze teams hecht – bijna familie – én kunnen collega’s elkaar eenvoudig aflossen en ondersteunen.

Zo willen we bij Bergman Clinics de zorg beter, efficiënter, betaalbaar en toegankelijk houden voor iedereen. En, er is er altijd wel een Bergman-kliniek dichtbij!

Uitblinken binnen de specialistische zorg

Uitblinken in wat je doet. Bij Bergman Clinics hebben we specialisten in huis die zich volledig kunnen focussen op hun expertise. Geen zorgverleners die breed inzetbaar zijn, maar échte specialisten die dankzij veel ervaring precies weten wat de cliënt nodig heeft. Momenteel zijn er ruim 50 klinieken verspreid over heel Nederland waar je als medisch specialist, verpleegkunidge, anesthesiemedewerker of operatieassistent aan de slag kunt. Wil je meer weten over de zorg die wij aanbieden? Kijk dan op bergmanclinics.nl.