Over ons

Focus, Aandacht, Resultaat

Bij Bergman Clinics verlenen onze zorgprofessionals specialistische zorg aan meer dan 100.000 cliënten per jaar. Onze medewerkers snappen dat een behandeling met aandacht het beste resultaat oplevert. Aandacht die we dankzij korte lijnen tussen onze medisch specialisten en cliënten ook écht kunnen geven. Dat is onze kracht. Juist omdat die aandacht zo belangrijk is, zoeken we zorgprofessionals met een betrokken houding naar zowel cliënten als collega’s. Samen met ruim 800 medewerkers en 100 specialisten werken wij aan de beste zorg voor onze cliënten.

Dátgene doen waar jouw hart ligt

Werken bij Bergman Clinics is anders dan werken in het ziekenhuis. Wij zijn een ambitieuze organisatie, hebben geen lange wachtlijsten en richten ons als focuskliniek op specialistische zorg in een kleinschalige setting met persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Onze cliënten hebben een laag risicoprofiel en kunnen vaak na een dagopname alweer naar huis. Werken in de zorg, met een eigen visie op zorgverlening en een andere aanpak.

Uitblinken binnen de specialistische zorg

Uitblinken in wat je doet. Bij Bergman Clinics hebben we specialisten in huis die zich volledig kunnen focussen op hun expertise. Geen zorgverleners die breed inzetbaar zijn, maar échte specialisten die dankzij veel ervaring precies weten wat de cliënt nodig heeft. Momenteel zijn er 25 klinieken verspreid over heel Nederland waar je als medisch specialist, verpleegkunidge, anesthesiemedewerker of operatieassistent aan de slag kunt. Wil je meer weten over de zorg die wij aanbieden? Kijk dan op bergmanclinics.nl.