Werken binnen de divisie Bewegen

Bij Bergman Clinics| Bewegen kunnen cliënten terecht voor een scala aan klachten, variërend van pijn aan de schouder, knie, heup, hand, voet, rug en nek maar ook voor sportletsel.

In onze focusklinieken werk je uitsluitend met zeer ervaren specialisten. Via het one-stop-shop principe, vinden vervolgonderzoeken vrijwel altijd direct na een poli-afspraak plaats. Cliënten worden door deze werkwijze snel geholpen en dankzij de begeleiding door een professioneel team aan specialisten zorgen we er eveneens voor dat onze cliënten zo snel mogelijk weer op de been zijn!

Binnen onze kleinschalige klinieken bestaat hiërarchie vooral op papier, in de praktijk is iedereen benaderbaar. Iedereen werkt immers vanuit zijn eigen specialisme, sámen aan hetzelfde resultaat. Collega's op het OK doen dit overigens vooral overdag – het voordeel van planbare, poliklinische zorg – en zonder avond- of nachtdiensten in de operatiekamer. Op tijd thuis voor het avondeten en genieten van een compleet weekend is bij ons dus de normaalste zaak van de wereld. Als verpleegkundige draai je wel diensten maar heb je wel écht aandacht voor de cliënt. Op deze manier leveren we efficiënte zorg, zijn onze teams hecht – bijna familie – én kunnen collega’s elkaar eenvoudig aflossen en ondersteunen.