Grootste gespecialiseerde aanbieder Oogzorg

Verzekerde Zorg & Refractie Chirurgie

Bergman Clinics is hooggespecialiseerd in de behandeling van klachten op het gebied van verzekerde oogzorg, zoals staar, maculadegeneratie en glaucoom. We zijn ook de meest ervaren kliniek in Nederland als het gaat om refractiechirurgie (ooglaserbehandelingen, lensimplantaten en voorzetlenzen). Naast het feit dat je veel kun leren in de samenwerking met de oogartsen en andere (para)medici, kun je jezelf dus ook breed ontwikkelen

hoogkwalitatieve zorg op maat in een ontspannen sfeer

Bergman Clinics Ogen is na de fusie met NL Healthcare Clinics (Oogziekenhuis Zonnestraal) de grootste gespecialiseerde aanbieder van verzekerde oogheelkundige zorg in Nederland. Als focuskliniek kunnen wij door optimaal ingerichte zorgverlening veel cliënten voorzien van een breed aanbod van behandelingen en bieden we persoonlijke, hoogkwalitatieve zorg op maat in een ontspannen sfeer.

In 2019 heeft Bergman clinics Memira overgenomen. Memira is in Scandinavië dé marktleider op het gebied van ooglaser behandelingen en lenzen (lensimplantaten en voorzetlenzen). Met de introductie van Memira by Bergman Clinics, maken we duidelijk onderscheid in de markt tussen refractie chirurgie en verzekerde Oogzorg. Memira by Bergman Clinics is het nieuwe label van Bergman Clinics voor refractie chirurgie van Bergman Clinics. Bekijk hier de website van Memira by Bergman Clinics >

Bij Bergman Clinics staat de cliënt op nummer 1. Dat zit hem in een gastvrije en professionele ontvangst en begeleiding, maar ook in de efficiency van behandelen. Het is aan jou om vlot de klacht van de cliënt scherp te krijgen en direct de juiste onderzoeken toe te passen. Zodat de cliënt zo min mogelijk bezoeken nodig heeft.

Veel verantwoordelijkheid

Binnen de divisie| Ogen heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid, maar staan alle collega’s klaar om elkaar te helpen. Optometristen zijn –na afstemming met de oogarts– van A tot Z betrokken bent bij de gehele behandeling van een client, uitdaging en eigen verantwoordelijkheid zijn hiermee gegarandeerd! De lijnen zijn echter kort en iedereen is benaderbaar, waardoor je er in geen enkele functie alleen voorstaat. Optometristen werken nauw samen met onze oogartsen en andere (para)medici,  maar het hele team is verantwoordelijk voor het gastvrij en professioneel ontvangen en begeleiden van cliënten tijdens (en na) het onderzoek.

Ella vertelt je graag in onderstaand filmpje waarom zij het zo leuk vindt om bij Bergman Clinics te werken binnen de divisie |OGEN.