Werken als operatieassistent bij Bergman Clinics

Zorg voor optimale ondersteuning op de OK

Werken in teamverband in optima forma. Zo is een baan als operatieassistent bij Bergman Clinics misschien wel het beste te omschrijven. Voor, tijdens en na een operatie zorg jij dat alles gereed is om de ingreep zo goed mogelijk te laten verlopen.

Een onmisbare schakel

Bij Bergman Clinics ben je als operatieassistent een onmisbare schakel om succesvolle operaties uit te voeren. Je zorgt dat alle instrumenten en materialen klaarliggen op de plek waar ze horen en dat de benodigde apparatuur klaarstaat voor gebruik. Tijdens een ingreep ondersteun je je collega’s met wie je steeds hetzelfde team vormt. Volledig op elkaar ingespeeld, waar je aan een blik genoeg hebt om te weten wat je moet doen. Zo werk je als OK-assistent bij Bergman Clinics in teamverband met de volledige aandacht voor de cliënt.

Yra vertelt je graag meer over haar functie als 'Operatie Assistent' bij bergman Clinics, voor de divisie |BEWEGEN. Meer informatie over onze divisies is terug te vinden onder 'Divisies' op de homepagina. 


Geplande operaties

Wellicht klinkt het wat cliché, maar een baan als operatieassistent bij Bergman Clinics is echt anders dan in een ziekenhuis. Bij Bergman Clinics werk je met planbare operaties. Heel soms komt er een spoedklus tussendoor maar over het algemeen weet je  wat de dag jou gaat brengen. En wat de dag jou ook brengt, jij past je vlot en moeiteloos aan de situatie aan. In een groeiende organisatie als Bergman Clinics heb je bovendien alle kans om mee te denken over hoe we onze zorg kunnen verbeteren. Ook dat is het werk van een operatieassistent bij ons. En hebben wij al verteld dat onze Bergman Academy jou kan helpen in jouw verdere ontwikkeling? Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hieronder.