Past Bergman Clinics bij jou?

Bergman Clinics is een grote organisatie met ruim 2.000 medewerkers, welke werkzaam zijn op kleinschalige (focus)klinieken en op het hoofdkantoor.  We proberen via de verschillende onderdelen op deze vacaturesite, maar ook in onze vacatures zo goed als mogelijk de functie, de verantwoordelijkheden en de werkomgeving te omschrijven.

Maar hoe geschikt jij ook kan zijn voor een functie en hoe leuk het jou ook lijkt om bij ons te werken,  je zal pas echt gelukkig zijn in je functie als onze bedrijfscultuur overeenkomt met jouw persoonlijke voorkeuren en verwachtingen van een werkgever.  

Vanaf vandaag kan jij met een simpele test ontdekken of de bedrijfscultuur op het hoofdkantoor bij jou past! Later dit jaar zal ook de mogelijkheid toegevoegd worden om te matchen op de specifieke bedrijfscultu(u)r(en) van onze klinieken! 


De onderstaande CompanyMatch bestaat uit verschillende vragen, waarvan de antwoorden samengevat worden in een match percentage met de bedrijfswaarden van Bergman Clinics op het hoofdkantoor. Hierdoor zie je eenvoudig of jij op je plek zal zijn op dit onderdeel van de organisatie. 

Jouw match percentage is alleen zichtbaar voor jou. Ga je solliciteren? Deel dan jouw CompanyMatch met ons door de unieke link van jouw Companymatch toe te voegen in je CV of motivatie.